Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


El berenar de la Fam de Mans Unides dona suport a l’educació dels infants a Kampanga (Rwanda)enviar a un amigoEl berenar de la Fam de Mans Unides s’ha celebrat aquest dimecres, dia 24 d’octubre, al Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona aplegant més de 140 persones.

L’acte, presidit pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, ha comptat amb la intervenció de la presidenta de Mans Unides Tarragona, Sra. Esther Freijanes, la qual ha presentat els resultats de la recaptació de Mans Unides de l’any anterior i el número de projectes realitzats. Freijanes ha destacat que les xifres sobre la fam al món han augmentat en el darrer any arribant a l’escandalosa als 821 milions de persones, segons l’informe de la FAO d’aquest mes d’octubre.

Amb la recaptació obtinguda es donarà suport a l’educació dels infants de la zona rural de Kampanga, a Rwanda, per pal·liar l’escassetat d’instal·lacions escolars mitjançant la construcció de nou aules i tres blocs de serveis sanitaris en el centre escolar de la diòcesi de Ruhengeri de les que se’n beneficien 480 alumnes. «Aquest és un projecte que ens fa molta il·lusió perquè dona continuació al treball iniciat per un dels missioners de la nostre diòcesi Mn. Cabayol», ha subratllat la presidenta d’aquesta ONG per al desenvolupament.

Finalment, s’han sortejat una sèrie d’obsequis lliurats per diferents establiments de la ciutat i entrades per al Parc Port Aventura, gràcies a l’aportació de la Fundació Port Aventura. 
L’acte també ha comptat amb generositat del grup AG Planning, que un any més ha ofert la xocolata i la coca de manera desinteressada.