Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós obre el període de matrícula per al segon quadrimestreenviar a un amigoLes inscripcions s’obriran aquest dilluns dia 8 de gener i es podran realitzar fins el dia 8 de febrer. Es pot fer a través del web www.insaf.cat o bé presencialment a la Secretaria de l’Institut els dimarts i dijous de les 11.00 a les 13.00 h. i de dilluns a dijous de les 17.00 a les 20.00 h.

L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF), situat a l’edifici del Seminari (c. de sant Pau, 4, Tarragona), ofereix per aquest segon quadrimestre diverses assignatures com El Concili Vaticà II, Arqueologia cristiana hispànica, Cristianisme antic a Tàrraco, Història de la Filosofia I o Introducció a l’Antic Testament. La proposta d’assignatures i horaris es pot trobar al web www.insaf.cat.

L’Institut també ofereix la possibilitat d’assistir als cursos matriculant-se com a alumne oient, sense necessitat de fer cap examen ni treball. Les classes del segon quadrimestre s’iniciaran el dilluns dia 5 de febrer.

Per a més informació es pot contactar via telèfon trucant al977 23 38 33 o a través del correu electrònic insaf@arqtgn.cat