Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Professió solemne de Maria Edita de la Cruz en la vida monàstica eremitaenviar a un amigoEl diumenge dia 24 de juny, solemnitat del naixement de sant Joan Baptista, el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, va presidir la professió de vots solemnes de Maria Edita de la Cruz, la qual va expressar el desig de ser admesa com a eremita a la nostra arxidiòcesi fent de la seva vida una pregària constant, en la contemplació, en el silenci i la soledat.

La celebració de consagració va tenir lloc a l’església de la Mare de Déu del Remei de La Juncosa del Montmell, al Baix Penedès, i va comptar amb la participació del rector de la Parròquia, Mn. Wlodzimierz Soszynski juntament amb d’altres preveres, eremites de l’arxidiòcesi, familiars i amics.

«La nostra Església metropolitana ha volgut reconèixer oficialment i perpètuament aquest estil de vida consagrada y evangèlica, és a dir, el camí personal de l’eremita que, en el silenci contemplatiu, busca la joia d’estimar, adorar, lloar i beneir Déu pregant pels germans i germanes del món», va expressar el Sr. Arquebisbe, en l’homilia. «Sant Joan Baptista també va viure al desert, i juntament amb santa Maria Magdalena, és el patró principal de la vida eremítica a l’Església», va afegir.

Seguidament es van resar les lletanies dels sants, la candidata va llegir la fórmula de professió i el Sr. Arquebisbe va lliurar-li la Sagrada Bíblia per a llegir-la amb atenció i assiduïtat i la Litúrgia de les Hores perquè resi sempre unida a l’Església.