Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES
S'han trobat 25 registres.
Pàgines: [1] [2]

‘Jornada pro Orantibus’, una acció de gràcies pels consagrats de vida contemplativa
Aquest diumenge dia 27 de maig, solemnitat de la Santíssima Trinitat, s’escau la Jornada pro Orantibus dedicada a tots aquells i aquelles que han estat cridats a la vida contemplativa...

Falset distingeix a la comunitat de Carmelites de la Caritat amb el títol de Filles predilectes de la vila
L’església parroquial de Santa Maria de Falset va acollir el diumenge, dia 13 de maig, una missa de comiat i acció de gràcies pels 168 anys de presència i servei al poble.

Duplica la teva solidaritat marcant les dues caselles de l’assignació tributària
Davant la campanya anual de la Renda, Càritas ha iniciat de nou una campanya informativa sota el lema «Algunes persones no donen res. Unes altres només la meitat. MILLOR 2».

Més d’un miler de joves participen a l’Aplec de l’Esperit de Tortosa en la festa de la Pentecosta
Convocats amb el lema «Crist és la vida» més d’un miler d’adolescents i joves dels deu bisbats amb seu a Catalunya i Mallorca, entre els quals més de 130 joves de la nostra arxidiòcesi,...

El Dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar vol conscienciar del paper fonamental dels laics en l’evangelització
La Jornada se celebra aquest diumenge, dia 20 de maig, solemnitat de Pentecosta, amb el lema «Deixebles missioners de Crist, Església en el món».

‘Junts, X un món millor’, campanya de la Renda per al sosteniment econòmic de l’Església
L’Església necessita l’ajuda de tots els contribuents per a seguir desenvolupant la seva tasca que beneficia a tota la societat.

El Sr. Arquebisbe visita la missió diocesana d’«Ekolo ya Bondeko» a la República Democràtica del Congo
Del 10 al 14 de maig el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, acompanyat d’un grup de persones de l’arxidiòcesi, ha estat en aquest país africà per a conèixer la tasca de la missionera diocesana Isabel Correig.

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense visiten el Centre Català de Solidaritat (CECAS) a Tarragona
Els dies 15 i 16 de maig ha tingut lloc la reunió n. 226 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), al Santuari de la Mare de Déu de Loreto, a Tarragona, presidida per Mons. Jaume Pujol, arquebisbe de Tarragona.

Cambrils inicia avui la celebració de l’Any Cardenal Vidal i Barraquer
Coincidint amb el 40è aniversari del retorn de les despulles del cardenal Vidal i Barraquer, aquesta tarda tindrà lloc a Cambrils la presentació de la reedició del llibre «Vidal i Barraquer, cardenal de la pau»...

El Sr. Arquebisbe felicita al nou president de la Generalitat de Catalunya
Mons. Jaume Pujol, arquebisbe metropolità de Tarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, ha enviat, aquest dilluns, dia 14 de maig...

Salvador Grané Terradas, nomenat nou director de Càritas Diocesana de Tarragona
Aquest dimarts, dia 15 de maig, l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, ha nomenat nou director de Càritas Diocesana de Tarragona, el Sr. Salvador Grané Terradas.

Els preveres joves i seminaristes de Catalunya es troben amb el cardenal Barbarin, arquebisbe de Lió
La Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada de Tiana va acollir el passat dia 8 de maig la trobada del cardenal Philippe Barbarin amb un nombrós grup de preveres ordenats en els darrers anys.

‘Fake news’ i periodisme de pau, tema de la Jornada Mundial de les Comunicacions Socials
Aquest diumenge dia 13 de maig, solemnitat de l’Ascensió del Senyor, se celebra la 52a Jornada Mundial de les Comunicacions Socials.

Siurana celebra amb devoció i agraïment el seu Jubileu
Fidels a aquesta cita anual els pobles del Priorat s’hi han fet presents per a celebrar el Jubileu després de l’ensurt provocat per la caiguda d’un llamp el passat diumenge 29 d’abril.

Més de 300 persones participen en el sopar benèfic a favor del Telèfon de l’Amistat
Aquest dissabte passat, dia 5 de maig, el sopar celebrat a les instal·lacions del Port de Tarragona, ha arribat a la 30a edició.

Càritas Diocesana celebra la 40a Assemblea anual
Càritas Diocesana de Tarragona va celebrar, el passat dissabte dia 5 de maig, la seva 40a Assemblea Anual al Centre Tarraconense El Seminari.

El Col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp inicia els actes del seu 175è aniversari
El passat diumenge, dia 6 de maig, el Col·legi diocesà Sant Rafael de La Selva del Camp va donar el tret de sortida al conjunt d’actes organitzats amb motiu del seu 175è aniversari...

Més d’un centenar d’infants de l’Alt Camp es troben a Figuerola del Camp
Els nens i nenes de segon curs de catequesi de Comunió de les parròquies de l’arxiprestat de l’Alt Camp, juntament amb aquells que segueixen amb la catequesi de continuïtat els anys posteriors,...

Pelegrinatge de la Parròquia de Santa Maria de Montblanc a Polònia
La Parròquia de Santa Maria de Montblanc ha pelegrinat del dia 30 d’abril al 4 de maig a la terra de sant Joan Pau II.

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes obre el període d’inscripció per a participar en el 46è Pelegrinatge diocesà
Per a participar-hi cal inscriure’s abans del dia 31 d’aquest mes de maig a la seu de l’Hospitalitat o bé a les delegacions assignades.