Per a saber més

1-BIBLIA 2-RECURSOS PASTORALS 3-HOMILIES I REFLEXIONS DOCTRINALS 4-BUTLLETINS OFICIALS CIVILS 5-ALTRES
Cercador d'enllaços
S'han trobat 9 registres.
Pàgines: [1]
2-RECURSOS PASTORALS

CONGREGACIÓ PER AL CLERGAT
La Santa Seu, mitjançant la Congregació per al Clergat, ofereix en aquest canal als preveres i diaques tots els llibres i documents destinats a la lectura, consulta o estudi, dividits per temes. Els textos i documents fonamentals estan traduïts al castellà, italià, anglès, francès, alemany i portuguès. A la secció de “Biblioteca” hi ha llibres en tots aquests idiomes.

CONSELL DE LES CONFERÈNCIES EPISCOPALS D´EUROPA (CCEE)
El Consell de les Conferències Episcopals d´Europa (CCEE) reuneix als Presidents de les actuals 33 Conferències Episcopals Europees d´aquest continent, i els arquebisbes de Luxemburg i del Principat de Mònaco, així com el bisbe de Chisinau (Moldàvia). La seu de la Secretaria està en Gallen (Suïssa). El Consell de les Conferències Episcopals d´Europa (CCEE) és un cos que uneix en la comunió les Conferències Episcopals d´Europa. El seu objectiu, en un món que avança cap a una major unitat, és la promoció i protecció de la prosperitat espiritual de l´Església. El portal està disponible en anglès, francès, italià i alemany.

COMECE
COMECE és la Comissió de les Conferències Episcopals de la Comunitat Europea. Es compon de bisbes delegats per la Conferències Episcopals Catòliques de la Unió Europea i compta amb una Secretaria permanent a Brussel·les. Els seus objectius son observar i analitzar el procés polític de la Unió Europea, informar i sensibilitzar l´Església sobre l´evolució de la política de la UE i la seva legislació, i promoure la reflexió, a partir de la doctrina social de l´Església, sobre els desafiaments que enfronta la unitat d’Europa. El lloc està disponible en anglès, francès i alemany.

DIRECCIÓ GENERAL D’AFERS RELIGIOSOS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya té cura, entre altres qüestions, de l´atenció a les diferents entitats religioses establertes a Catalunya.

LA JERARQUIA DE L´ESGLÉSIA CATÒLICA
La informació actual i històrica sobre els bisbes i diòcesis de la jerarquia catòlica a tot el món. Aquest lloc web no està sancionat oficialment per l´autoritat de l’Església catòlica, però és molt bo i fiable.

CURS DE CATEQUESI, PER JAUME PUJOL BALCELLS I JESÚS SANCHO BIELSA

Arguments © ofereix aquest curs de Catequesi de la Doctrina Catòlica. La seva font original és el llibre Curso de catequesis, de Jaume Pujol Balcells i Jesús Sancho Bielsa (Ediciones de la Universidad de Navarra [EUNSA], Pamplona, 1994). Jaume Pujol, és actualment Arquebisbe metropolità de Tarragona (Catalunya, Espanya) i Primat. El curs segueix l´estructura i contingut del Compendi del Catecisme de l´Església Catòlica. El curs consta de 60 episodis d´àudio amb imatges (que es poden reproduir en iTunes o amb un iPod) o només en àudio (MP3, que es poden reproduir en qualsevol reproductor). D´altra banda, també es poden descarregar les 60 presentacions en PowerPoint . Aquest curs està adreçat als catequistes. La versió catalana està pendent de traducció.

ELS PRIMERS CRISTIANS
Aquest web pretén donar a conèixer la vida i l´esperit dels primers seguidors de la doctrina de Jesucrist i el naixement de l´Església Catolica. Es presenten també documents d´interès relacionats amb els primers cristians com ara pel·lícules, llibres, escrits dels primers cristians, etc.

EL BON PASTOR
Aquesta Revista vol ser un pont entre els preveres, un espai de serenor i profunditat, a l’abric de malentesos i desconfiances, d’atacs i desconsideracions. Com diuen els seus promotors, “arrelats en la fe de l’Església, la nostra mare –de la qual és figura Maria, Mare nostra–, i en comunió amb els bisbes que porten la torxa apostòlica, volem practicar la comunió i degustar-la. Voldríem que aquesta Revista fos un instrument de comunió fraterna (...). La nostra publicació vol unir ministeri i comunicació de l’Evangeli, servei a l’Església i sol·licitud pels homes i dones del nostre temps.

GCATHOLIC
gcatholic és un web molt interessant que proporciona tota mena de dades relacionades amb l’Església catòlica d’arreu del món: des d’adreces fins a la data de consagració d’esglésies, passant per informació sobre documents, persones, etc.