Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES
S'han trobat 23 registres.
Pàgines: [1] [2]

Les parròquies de Tarragona s’apleguen a Torreforta per a celebrar la trobada arxiprestal
Sota el lema «Caminem plegats vers el futur» aquest passat dissabte, dia 20 d’octubre, les quinze parròquies de Tarragona han celebrat la primera trobada després de la reunificació dels arxiprestats de Tarragona centre i perifèria.

El Sr. Arquebisbe als catequistes de l’arxidiòcesi: ‘Els infants i joves us necessiten’
Aquest diumenge, dia 21 d’octubre, la Delegació diocesana de catequesi i catecumenat ha convocat als catequistes de l’arxidiòcesi a la celebració d’enviament presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol.

L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2018-2019
L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) ha inaugurat el dia 18 d’octubre el curs acadèmic 2018-2019 amb la lliçó inaugural a càrrec del Dr. Rafael Vázquez, delegat diocesà d’Ecumenisme i diàleg interreligiós ...

El bisbe auxiliar de Kiev visita el Sr. Arquebisbe
El Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, acompanyat del vicari general de l’arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny, ha rebut aquest divendres, dia 19 d’octubre, la visita del bisbe auxiliar i vicari general de l’arxieparquia grecocatòlica de Kiev...

Mn. Agustí Segura Orozco, a la casa del Pare
Mn. Agustí Segura va morir el proppassat divendres, dia 19 d’octubre, a l’edat de 76 anys. Actualment era capellà adscrit a la parròquia de Sant Pere Apòstol de Torredembarra.

Aquest diumenge, dia 21, celebrem el DOMUND, la Jornada Mundial de les Missions
Actualment l’Església catòlica sosté 26.898 institucions en territoris de missió com hospitals, orfenats i residències d’ancians, entre d’altres.

Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona: «La pastoral de tu a tu és clau a l’escola»
Els equips directius, de pastoral i els professors de religió dels centres educatius de l’arxidiòcesi han estat convocats, per quart any consecutiu, per la Delegació diocesana de pastoral de joventut a una trobada formativa...

El Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral celebra una missa d’acció de gràcies en el seu 30è aniversari
La celebració, presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, va tenir lloc el dia 15 d’octubre, festa de Santa Teresa de Jesús, a la Catedral.

La Conca de Barberà inicia el curs pastoral a Vimbodí
Les parròquies de l’arxiprestat de la Conca de Barberà s’han trobat aquest diumenge, dia 14 d’octubre, a Vimbodí per iniciar el curs.

Pelegrinatge de l’arxiprestat de l’Alt Camp a Montserrat
Uns 180 pelegrins de les parròquies de l’arxiprestat de l’Alt Camp van pelegrinar el passat dissabte, dia 6 d’octubre, a Montserrat.

Nous nomenaments signats pel Sr. Arquebisbe
Amb data de 9 d’octubre de 2018 el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, ha signat els següents nomenaments de delegats, directors de Secretariats diocesans i arxiprestos.

Cambrils ha acollit la XXIII Trobada de Portants del Sant Crist de Catalunya
La trobada, organitzada per la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Cambrils, es va celebrar aquest diumenge dia 7 d’octubre.

Els Pares Paüls s’acomiaden de la Parròquia de la Immaculada de Reus
No obstant, la seva presència a Reus continuarà atenent l’Església de Sant Vicenç de Paül i les dues comunitats de filles de la Caritat presents a la ciutat. La manca de vocacions a la Congregació els ha portat a prendre aquesta decisió.

Els adolescents i joves de l’arxidiòcesi inicien el nou curs pastoral a Altafulla
Amb el lema «Tu ets amb mi», la Delegació diocesana de pastoral de Joventut va iniciar el nou curs pastoral el passat divendres, dia 5 d’octubre, amb una trobada a la Parròquia de Sant Martí de Tours a Altafulla.

Sr. Arquebisbe: «Si Vidal i Barraquer pot ser anomenat ‘cardenal de la Pau’ és perquè va ser el ‘cardenal del perdó’»
El passat divendres, dia 5 d’octubre, coincidint amb el 150è aniversari del bateig del cardenal Francesc d’Assís Vidal i Barraquer, el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, va presidir la missa d’acció de gràcies...

L’Església de Sant Miquel Arcàngel de Forès recupera la seva esplendor original
L’església romànica del municipi de Forès, a la Conca de Barberà, torna a lluir després de la rehabilitació integral a què ha estat sotmesa en els darrers anys.

P. Josep Massot, monjo de Montserrat: «Per estimar la justícia i la veritat no va dubtar en morir a l’exili»
Cambrils va acollir aquest dimecres, dia 3 d’octubre, la celebració del 150è aniversari del naixement del cardenal Vidal i Barraquer al Santuari de la Mare de Déu del Camí...

Sant Jaume dels Domenys celebra les primeres Festes Quinquennals de la Mare de Déu dels Arquets
El passat diumenge, dia 30 de setembre, va tenir lloc a Sant Jaume dels Domenys l’inici de les primeres Quinquennals amb el solemne trasllat de la Mare de Déu dels Arquets a la parròquia.

Reus agraeix els anys de servei dels germans franciscans de la Creu Blanca a la Casa de Misericòrdia
Aquest diumenge, dia 30 de setembre, la ciutat de Reus ha acomiadat amb emoció els germans franciscans que en els darrers vint anys han tingut cura del dia a dia de la Casa de Misericòrdia de Reus, situada al carrer de l’Hospital...

Cambrils acollirà la XXIII Trobada de Portants del Sant Crist de Catalunya
La trobada se celebrarà el proper diumenge dia 7 d’octubre sota l’organització de la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Cambrils fundada l’any 1754.