Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES
S'han trobat 17 registres.
Pàgines: [1]

Mons. Sergi Gordo: «El millor que podem fer a l’Església és treballar la fraternitat i l’autenticitat»
El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sergi Gordo, va pronunciar el dijous dia 22 de febrer la tradicional conferència quaresmal de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist...

El papa Francesc convoca una Jornada de pregària i dejuni per la pau al Congo i Sudan
El sant pare Francesc ha convocat aquesta Jornada per al dia 23 de febrer, divendres de la primera setmana de Quaresma.

«Tots estem necessitats de conversió»
El Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, ha iniciat, un any més, el cicle de conferències quaresmals, organitzades per l’arxiprestat de Tarragona...

Diverses confessions religioses mostren la seva preocupació per les constants ofenses als sentiments religiosos
La Federació de Comunitats Jueves d’Espanya, la Conferència Episcopal Espanyola, la Comissió Islàmica d’Espanya i la Federació d’Entitats religioses evangèliques han fet públic un comunicat...

L’Hospitalitat diocesana celebra la festa de la Mare de Déu de Lourdes a Tarragona
El diumenge dia 18 de febrer l’Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes va celebrar la seva festa amb una missa, una visita cultural i un dinar de germanor.

Comunicat de la reunió n. 225 de la Conferència Episcopal Tarraconense
Els dies 15 i 16 de febrer de 2018 ha tingut lloc la reunió n. 225 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET) a la Casa d’Espiritualitat «Maria Immaculada» de Tiana.

Nota del Bisbes de Catalunya
En aquest temps de Quaresma, quan se’ns convida a la conversió personal i comunitària, no podem obviar els esdeveniments polítics i socials que s’han produït en els darrers mesos a Catalunya.

Centenars d’alumnes de Tarragona s’uneixen en la lluita contra la fam i la pobresa de Mans Unides
Prop de 800 joves han participat en la Marxa de la Solidaritat que contribuirà a millorar l’educació sanitària de les dones de Rayagada, a l’Índia.

Mons. Jaume Pujol: «Que la nostra fe, viscuda en les pràctiques quaresmals, ens ajudi a estimar més els germans»
Amb la celebració del Dimecres de Cendra, aquest 14 de febrer, s’ha iniciat a totes les parròquies la Quaresma, un temps i oportunitat per a la conversió personal.

L’arxiprestat de Tarragona ha celebrat la 28a Escola de catequistes
Amb el lema «Revifar la flama de l’alegria» del 6 al 8 de febrer la Parròquia de Sant Pau de Tarragona ha acollit aquestes Jornades de formació que enguany han arribat a la XXVIII edició ...

La Parròquia de Sant Jaume de Riudoms recupera el toc de les quatre campanes després de trenta anys
Centenars de riudomencs van participar aquest passat diumenge, dia 11 de febrer, en aquesta celebració tan significativa per a la Parròquia i aquest poble del Baix Camp.

Presentada l’edició completa del col·leccionable ’La Història de la Salvació a través dels personatges bíblics’
Aquest col·leccionable, coeditat pel Museu Bíblic Tarraconense i el Departament de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat i realitzat per prestigiosos biblistes de l’Associació Bíblica de Catalunya,...

El papa Francesc demana discernir i examinar dins el cor les mentides dels falsos profetes
Aquest dimarts, dia 6 de febrer, s’ha fet públic el missatge de Quaresma del sant pare Francesc sobre el tema inspirat en l’evangeli de sant Mateu «El mal augmentarà tant, que es refredarà l’amor de la majoria»

Poblet acull la cloenda de l’any commemoratiu de Mn. Ramon Muntanyola
El Monestir de Santa Maria de Poblet ha estat l’escenari triat, aquest dissabte passat dia 3 de febrer, per a celebrar la cloenda de l’any commemoratiu en el centenari del naixement del prevere espluguí Mn. Ramon Muntanyola.

Mans Unides inicia la 59a campanya amb el lema ‘Comparteix el que importa’
Mans Unides tanca aquest any 2018 un trienni centrat en donar resposta a les causes i problemes que provoquen la fam al món.

Més d’un centenar d’animadors de joves es troben a Tortosa per a preparar l’Aplec de l’Esperit
Convocats pel Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears (SIJ) els animadors de joves dels bisbats amb seu a Catalunya es van aplegar a Tortosa el passat dissabte dia 27 de gener.

Jornada interdiocesana d’Apostolat Seglar de Catalunya a Sant Feliu de Llobregat
La Casa de l’Església, seu del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, va acollir el dia 27 de gener passat la Jornada d’Apostolat Seglar de Catalunya que va comptar amb un centenar d’assistents...