Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Els infants de catequesi de comunió de Tarragona Centre i Perifèria s’apleguen a la Catedralenviar a un amigoProp de tres-cents infants de segon curs de catequesi de comunió de les parròquies de Tarragona Centre i Perifèria van participar aquest passat dissabte dia 11 de març en la trobada arxiprestal acompanyats dels seus rectors i catequistes. A primera hora del matí es van aplegar a la Catedral on el Sr. Arquebisbe els va acollir i donar la benvinguda, i la Sra. Maite Muñoz, catequista de la Parròquia de Sant Pere i Sant els va explicar les escenes bíbliques de la façana de la Catedral. Tot seguit, els infants es van dividir en grups per iniciar un recorregut que els va portar a la capella de Santa Tecla de la Catedral on van contemplar de ben a prop la relíquia del braç de la santa; al palau arquebisbal, acollits per l’arquebisbe, el qual els va explicar quina és la seva tasca i al Centre Tarraconense El Seminari on van aprofundir en la figura de l’apòstol Pau.

Paral·lelament la Gna. M. Dolors Bosch, a la capella de Lestonnac-L’ensenyança de Tarragona, va impartir una xerrada als pares dels infants sobre el tema «L’Església de Jesús en comunió». En la seva intervenció va explicar l’origen del poble de Déu, de l’arxidiòcesi i de la Catedral com a seu del bisbe. La xerrada també va comptar amb testimonis, un d’ells de dues persones que han tornat a creure en el marc de la parròquia i la vivència de fe cristiana d’una nena de deu anys, procedent de Síria, que viu a casa nostra.

En finalitzar el recorregut els infants i els pares es van aplegar de nou a la Catedral per acabar la trobada amb una pregària davant l’altar major.