Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


El Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona culmina el 50è aniversari amb un Congrés sobre neurociència i didàcticaenviar a un amigoDel 18 al 20 de maig se celebrarà al Palau de Congressos de Tarragona el Congrés EduMindUp! sobre la neurociència aplicada a l’aula, un mètode que aquest centre educatiu va començar a aplicar fa dos anys.

Aquest Congrés serà un punt de trobada de la comunitat educativa i dels professionals del sector per a conèixer pràctiques educatives basades en evidències científiques i relacionades amb les intel·ligències múltiples, la creativitat i les tecnologies de la informació i la comunicació. També un espai que afavoreixi l’intercanvi d’experiències innovadores en docència i aprenentatge escolar.

Per assolir aquest objectiu s’ha convocat diversos experts representatius de realitats educatives diferents com ara teòrics, directors d’escola, representants del sector públic i privat, científics, psicòlegs o neuròlegs, entre d’altres.

El termini d’inscripció finalitza el dia 15 de maig tot i que des de l’organització s’ofereix avantatges especials per a tots aquells que es matriculin abans del dia 2. Tota la informació relativa al Congrés es pot trobar al web www.edumindup.com.