Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Un concert inaugura la restauració de l’orgue de la capella de la Mare de Déu del Claustre de la Catedralenviar a un amigoAmb motiu de la restauració de l’orgue d’aquesta capella, el passat dia 3 de novembre es va celebrar un concert inaugural a càrrec de l’organista Dr. Miquel Rovirosa Franch i el seu fill Ricard Rovirosa Cabré. Aquest concert es va inserir en els actes previs de la festa de la Mare de Déu del Claustre que s’escaurà el dia 12 de novembre.

El mes de juliol de 2016 s’iniciaven els treballs de restauració de l’orgue de la capella de la Mare de Déu del Claustre, instrument d’autor desconegut que data de 1700, a causa de la important afectació de corc que patia tant a la seva caixa com a l’interior. Atès el gran valor patrimonial d’aquesta obra el Capítol va procedir al seu tractament íntegre a Blancafort OM pels treballs de restauració de l’instrument i a MV Arte per a la restauració de la caixa.

Els treballs van concloure el 29 de maig de 2017 retornant a l’instrument el seu estat original tant pel que fa l’exterior com la seva part interna i funcional.