Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Prop de set-centes persones han visitat aquest Nadal el II Pessebre vivent de Vinyols i els Arcsenviar a un amigoEl passat dissabte 30 de desembre la Parròquia de Santa Caterina de Vinyols i els Arcs va organitzar el seu II Pessebre vivent. Unes set-centes persones provinents de diferents poblacions van poder gaudir d’aquesta representació en la qual s’hi van implicar uns dos-cents veïns de la localitat, que van representar vint-i-una escenes, algunes de les quals referents al naixement de Jesús i també escenes populars del Nadal català: el naixement del Messies, Josep i Maria buscant hostal, l’anunci de l’àngel als pastors, diferents mercats populars o el rei Herodes, entre d’altres.

La representació del Pessebre vivent es va realitzar pel casc antic de Vinyols i els Arcs i en diferents entrades i patis de cases pairals. Al finalitzar la visita tothom podia degustar una llesca de pa torrat amb llonganissa a la brasa.

Des de la Parròquia manifesten el seu agraïment i satisfacció per la consolidació d’aquesta idea que va sorgir ara fa tres anys des de la pròpia comunitat, pel grau d’implicació de tantes persones i famílies del poble, i del treball en conjunt amb l’Ajuntament i diferents entitats.  

El benefici del Pessebre vivent es destinarà a les obres de la Parròquia. La voluntat és realitzar-lo cada dos anys.