Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Sant Jaume dels Domenys acull la trobada d’infants de comunió de l’arxiprestat del Baix Penedèsenviar a un amigoUna seixantena d’infants de segon curs de comunió van participar, el passat dissabte 10 de març, en la trobada que cada any s’organitza des de l’arxiprestat del Baix Penedès.

Enguany es va celebrar a l’ermita de la Mare de Déu del Arquets, al municipi de sant Jaume dels Domenys. Al començament de la trobada, Mn. Xavier Roig, rector del poble, va donar la benvinguda i va animar a viure la gran experiència del «Pas del Mar Roig». Durant tot el dia, a través d’una gimcana, els infants van realitzar diverses proves per passar de l’esclavatge del Faraó fins l’alliberament del poble jueu, o del pas del mar Roig fins a la terra promesa, que regalima llet i mel.

Els infants, juntament amb les seves catequistes i mossens compartiren el dinar a la mateixa ermita. A la tarda, van preparar les pregàries per a la celebració de la Paraula, on també van participar els pares i acompanyants, tot posant fi a l’acte.