Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesaenviar a un amigoDes de fa diversos anys s’ha posat en marxa a l’arxidiòcesi el servei de misses en anglès, ja sigui per als estiuejants que venen a passar un temps a casa nostra, per als residents de parla anglesa o bé per a persones que vulguin familiaritzar-se amb aquesta llengua.

A Salou, una població turística per excel·lència amb gran afluència de persones de parla anglesa, a la Parròquia de Sant Ramon Nonat, cada diumenge a dos quarts d’onze del matí (10.30 h.) hi ha la possibilitat de participar en la missa internacional, que combina l’anglès, l’espanyol i el llatí. Aquest espai, que es posa en marxa ja a partir del mes de maig, s’oferirà fins el diumenge dia 9 de setembre.

També, a Tarragona ciutat, per quart any consecutiu, l’església Mare de Déu del Carme de Tarragona (c/ Assalt 11), dels Pares Carmelites Descalços, ofereix la possibilitat de participar en la missa en anglès cada diumenge, fins el dia 23 de setembre, a les 10.30 h.