televisión diocesana
Cercador d'enllaços
INICI HISTÒRIC TEMES IMATGES DEL MÓN
S'han trobat 4 registres.
Pàgines: [1]

H2O NEWS, LA FONT DE LES SEVES NOTÍCIES
H2onews ofereix un servei completament gratuït a les televisions catòliques, llocs web catòlics i ràdios catòliques, perquè les paraules del Papa i les notícies sobre l´Església siguin accessibles a tots els quI ho desitgin.

CANAL «YOUTUBE» VATICÀ
Aquest canal ofereix la cobertura informativa de les principals activitats del Sant Pare Benet XVI i dels esdeveniments vaticans més rellevants. S´actualitza diàriament. Les imatges són de producció del Centre Televisiu Vaticà (CTV), i els textos (en anglès, alemany, italià i castellà) són de la redacció de Ràdio Vaticà (RV) i el CTV. Les video notícies presenten les veus més destacades de l´Església catòlica sobre les principals qüestions del món d´avui. Els enllaços permeten l´accés als textos complets i oficials dels documents esmentats.

SIGNES DELS TEMPS
És un magazín d´actualitat de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET) sobre el món de l´Església i la solidaritat.L´espai combina entrevistes i reportatges sobre la vida de l´Església catòlica, donant veu a tots els grups i moviments. Però també ofereix informacions ecumèniques i interreligioses, i del món de les ONG i les associacions solidàries.

ROME REPORTS
ROME REPORTS (RR) és una agència internacional de notícies de televisió amb seu a Roma, Itàlia, especialitzada en la cobertura del Papa i el Vaticà. Amb el seu equip ètnicament divers i talentós de professionals, l´agència ofereix a l´instant les últimes notícies de Roma en castellà i en anglès, així com un un noticiari setmanal de mitja hora de durada. L´Església catòlica representa un punt de referència internacional i la Santa Seu ofereix una perspectiva única sobre els assumptes actuals, incloent aquells fora de l´àmbit de la religió, com els conflictes, la bioètica, la solidaritat i l´economia.