En aquells dies Ragüel convidava a taula Tobies amb l’àngel, però Tobies li digué: «No tastaré res de tot això si no fas el que et demano i em promets donar-me per muller la teva filla Sara.» Ragüel, indecís, no responia, però l’àngel digué: «No tinguis por de donar-la a un home com ell: la teva filla només pot tenir un marit així, que reverenciï Déu de tot cor.»

Ragüel li va respondre: «Veig ben clar que Déu ha acollit el meu plor i les meves súpliques: ell us ha portat aquí perquè la meva filla sigui l’esposa d’un dels meus, com ho prescriu la llei de Moisès. Te la dono per muller.» Llavors va prendre la mà de la seva filla i la va donar a Tobies dient: «Que el Déu d’Abraham, d’Isaac i de Jacob sigui amb vosaltres. Que ell us uneixi i us doni a mans plenes la seva benedicció.»

Després van escriure l’acta de matrimoni i menjaren plegats, donant gràcies a Déu.

Paraula de Déu.

Start typing and press Enter to search

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR

Aviso de cookies