Germans: No deixeu mai d’estimar-vos fraternalment ni d’acollir els forasters; penseu que alguns acolliren àngels sense saber-ho. Recordeu-vos dels presos com si fóssiu presos amb ells; recordeu-vos igualment dels qui són maltractats, pensant que també vosaltres teniu un cos que podria sofrir mals tractes.

Que tothom honori el matrimoni, i guardi immaculada la vida conjugal.

No aneu darrere els diners; acontenteu-vos amb allò que teniu, recordant que Déu ha dit: «No et deixaré, no t’abandonaré.» Per això podem dir amb tota confiança: «Tinc el Senyor a favor, res no em fa por.»

Paraula de Déu.

Start typing and press Enter to search

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR

Aviso de cookies