Germans: No deixeu mai d’estimar-vos fraternalment ni d’acollir els forasters; penseu que alguns acolliren àngels sense saber-ho. Recordeu-vos dels presos com si fóssiu presos amb ells; recordeu-vos igualment dels qui són maltractats, pensant que també vosaltres teniu un cos que podria sofrir mals tractes.

Que tothom honori el matrimoni, i guardi immaculada la vida conjugal.

No aneu darrere els diners; acontenteu-vos amb allò que teniu, recordant que Déu ha dit: «No et deixaré, no t’abandonaré.» Per això podem dir amb tota confiança: «Tinc el Senyor a favor, res no em fa por.»

Paraula de Déu.

Start typing and press Enter to search

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR

Aviso de cookies