Germans, per l’amor entranyable que Déu ens té, us demano que li oferiu tot el que sou, com una víctima viva, santa i agradable. Això ha de ser el vostre culte veritable. No us emmotlleu al món present; transformeu-vos renovellant la vostra manera de veure les coses, perquè pugueu reconèixer quina és la voluntat de Déu: reconèixer allò que és bo, agradable a Déu i perfecte.

Que el vostre amor no tingui res de fingit. Detesteu el mal. Enamoreu-vos del bé. Estimeu-vos amb afecte de germans, avanceu-vos els uns als altres a honorar-vos.
Sigueu diligents i no peresosos, inflamats per l’Esperit. Serviu el Senyor. Que l’esperança us ompli d’alegria. Sigueu soferts en les penes, assistiu sempre a la pregària, ajudeu els cristians necessitats, acolliu els forasters.

Beneïu els qui us persegueixen. Beneïu, no maleïu.

Estigueu contents amb els qui ho estan, ploreu amb els qui ploren. Viviu d’acord els uns amb els altres. No sigueu orgullosos, sinó poseu-vos al nivell dels humils. No us tingueu massa per llestos. No torneu mal per mal a ningú. Mireu de ser ben considerats per tothom.

Si pot ser, fins on depengui de vosaltres, estigueu en pau amb tothom.

Paraula de Déu.

Start typing and press Enter to search

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR

Aviso de cookies