Germans, no hem de fer pas el que ens és més còmode. Més aviat ens hem d’acomodar cadascú a allò que fa bé i edifica els altres. Crist mateix no va fer pas la seva pròpia comoditat.

Que Déu, que us encoratja i us conforta, us concedeixi també estar d’acord amb Jesucrist, perquè ben avinguts de cor i de llavis, glorifiqueu Déu, el Pare de Jesucrist, el nostre Senyor. Per això, accepteu-vos els uns als altres com el Crist us ha acceptat, donant així glòria a Déu.

Que Déu, esperança vostra, faci que la vostra fe sigui plena de goig i de pau, i que la vostra esperança sigui completa per la força de l’Esperit Sant.

Paraula de Déu.

Start typing and press Enter to search

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR

Aviso de cookies