Germans, no hem de fer pas el que ens és més còmode. Més aviat ens hem d’acomodar cadascú a allò que fa bé i edifica els altres. Crist mateix no va fer pas la seva pròpia comoditat.

Que Déu, que us encoratja i us conforta, us concedeixi també estar d’acord amb Jesucrist, perquè ben avinguts de cor i de llavis, glorifiqueu Déu, el Pare de Jesucrist, el nostre Senyor. Per això, accepteu-vos els uns als altres com el Crist us ha acceptat, donant així glòria a Déu.

Que Déu, esperança vostra, faci que la vostra fe sigui plena de goig i de pau, i que la vostra esperança sigui completa per la força de l’Esperit Sant.

Paraula de Déu.

Start typing and press Enter to search

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR

Aviso de cookies