En aquell temps els fariseus anaren a trobar Jesús amb la intenció de provar-lo, i li van fer aquesta pregunta: «Als marits, ¿els és permès de divorciar-se de la seva dona per qualsevol motiu?» Ell els preguntà: «¿No heu llegit en l’Escriptura que el Creador, al principi, va fer l’home i la dona? I digué: “Per això l’home deixa el pare i la mare, per unir-se a la seva esposa i ells dos formen una sola carn.” Per tant, ja no són dos, sinó una sola carn. Allò que Déu ha unit, l’home no ho pot separar.»

Paraula del Senyor.

Start typing and press Enter to search

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies .

ACEPTAR

Aviso de cookies