El dissabte dia 8 de juny, a les 11 del matí, el Sr. Arquebisbe electe de Tarragona, Mons. Joan Planellas Barnosell, té prevista la seva consagració episcopal i presa de possessió canònica d’aquesta seu metropolitana i primada de Tarragona. L’acte tindrà lloc a la Catedral.

En previsió de la nombrosa concurrència a l’acte, l’Organització, degudament assessorada, ha cregut convenient establir que l’accés a la Catedral només es pugui fer acreditant una invitació, la qual garantirà que les persones que entrin a la Catedral disposin d’un seient des del qual podran seguir la celebració, mal sigui amb el suport d’una pantalla. Aquest sistema també facilitarà respectar l’aforament que permet l’edifici per a garantir les mesures de seguretat obligatòries.

La referida invitació s’ofereix a tothom, i es podrà sol·licitar i recollir de les següents maneres:

  1. a) A la pròpia parròquia si sou de l’Arquebisbat de Tarragona.
  2. b) Fent un correu electrònic a inscripcions@arqtgn.cat Caldrà que s’indiqui el nom i cognoms, el nombre d’invitacions que es demanen i el lloc d’on sou (en cas que sigueu prevere o diaca caldrà que ho indiqueu).
  3. c) Trucant al telèfon 977 233 412, extensió 212 de 09.00 a 14.00 h de dilluns a divendres.

 La data màxima per a demanar invitacions és el dia 27 de maig. Les peticions que es rebin més tard d’aquesta data no es podran atendre.

Per a les persones que no tinguin possibilitat de venir a recollir les invitacions a l’Arquebisbat, el mateix dia de l’ordenació episcopal i presa de possessió de l’Arquebisbe electe hi haurà habilitat un espai a la Casa dels Concilis (c/ de les Coques, 1C), molt a prop de la Catedral, on podran passar a buscar-les. Aquesta oficina estarà oberta el dia 8 de juny de 09.00 a 10.30 h (tingueu present que a les 10.30 h els preveres i les persones amb invitació haurien d’estar asseguts ja dins la Catedral).

Start typing and press Enter to search

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR

Aviso de cookies