El dissabte dia 8 de juny, a les 11 del matí, el Sr. Arquebisbe electe de Tarragona, Mons. Joan Planellas Barnosell, té prevista la seva consagració episcopal i presa de possessió canònica d’aquesta seu metropolitana i primada de Tarragona. L’acte tindrà lloc a la Catedral.

En previsió de la nombrosa concurrència a l’acte, l’Organització ha cregut convenient establir que l’accés a la Catedral només es pugui fer acreditant una invitació, la qual garantirà que les persones que entrin a la Catedral disposin d’un seient des del qual podran seguir la celebració, mal sigui amb el suport d’una pantalla. Aquest sistema també facilitarà respectar l’aforament que permet l’edifici per a garantir les mesures de seguretat obligatòries.

La referida invitació es podrà sol·licitar:

a) Fent un correu electrònic a inscripcions@arqtgn.cat
b) Trucant al telèfon 977 233 412, extensió 212 de 09.00 a 14.00 h de dilluns a divendres

Per a les persones que no tinguin possibilitat de venir a recollir les invitacions a l’Arquebisbat, el mateix dia de l’ordenació episcopal i presa de possessió de l’Arquebisbe electe hi haurà habilitat un espai a la Casa dels Concilis (c/ de les Coques, 1C), molt a prop de la Catedral, on podran passar a buscar-les. Aquesta oficina estarà oberta el dia 8 de juny de 09.00 a 10.30 h (tingueu present que a les 10.30 h els preveres i les persones amb invitació haurien d’estar asseguts ja dins la Catedral).

RETRANSMISSIÓ DE LA CELEBRACIÓ

Aquelles persones que no puguin assistir-hi podran seguir en directe la celebració per 13TV, Tarragona Ràdio, Ràdio Estel, Radio María i el web de l’Arquebisbat (www.arqtgn.cat). També a través de les xarxes socials de Youtube (canal de l’Arquebisbat de Tarragona) i de Facebook (Live).

 

Start typing and press Enter to search

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR

Aviso de cookies