Descarregar document

Es desenvolupa a la llum de tres elements que poden configurar l’esperit del treball eclesial en el moment present: els documents i resolucions del Concili Provincial Tarraconense de 1995 ―que aquest any 2020 es celebra el vint-i-cinquè aniversari—, els ensenyaments del Concili Vaticà II i el projecte pastoral del papa Francesc. «Conscients del present eclesial que estem vivint», expressa Mons. Planellas, «volem fer una mirada al futur, auscultant la veu de l’Esperit, tornant a començar a partir de Déu».

Start typing and press Enter to search

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR

Aviso de cookies